Aktivt lokalsamfund | Bliv en del af holdet

Hvis fællesskab, sport og holdånd er noget for dig, så skulle du prøve at tilmelde dig en af vores mange sport og fritids aktiviteter.

Se et udvalg af dem herunder:

BGU Fodbold

Der kan være mange grunde til, at slå sig ned med familien i Borbjerg-Hvam. Mød ni familier, som alle har noget på hjerte.

HMH Håndbold

Hvad betyder mest for dig og din familie i hverdagen? Tjek værdierne her og se, om du finder dem i Borbjerg-Hvam.

BGU Gymnastik

Er du nysgerrig, kan du helt uforpligtende booke en rundvisning i Borbjerg-Hvam området for dig og din familie med en lokal guide.

Alle må yde …

I Borbjerg-Hvam har vi et fantastisk rigt fritidsliv, som giver et utal af muligheder for børn, voksne og unge mennesker. Det hverken skabes eller kører af sig selv, men har gennem årene krævet stort engagement fra mange lokale ildsjæle.

For at holde det store udvalg af aktiviteter kørende, er det nødvendigt med mange hænder og mange der har lyst til at yde en frivillig indsats. Pt. er flere af foreningerne hårdt presset, og mangler folk. Herunder kan blandt andet nævnes at BGU og BGU fodbold mangler nye formænd. Vi håber derfor snarest muligt, at nye lokale kræfter melder sig til at være en del af dette spændende arbejde.

Kontakt de nuværende formænd hvis du øsnker at vide mere.