Borbjerg eSport

Computerspil er også en sport

eSport står for Elektronisk sport. Du går til eSport for at forbedre dit spil, træne dine færdigheder, blive dygtige til at samarbejde og her er særligt en god spil-kommunikation med til at forbedre spillernes chancer for at klare sig godt. Det gælder primært om at have det sjovt og at føle sig som en del af en godt fællesskab.

I maj 2018 stod et helt nyt eSports-lokale klart i Borbjerg-Hvam Kultur- og fritidscenter. Vi har i dag 14 computere, fede stole og en indbydende stemning, som ugentligt tager imod ca. 25 børn, der lærer nye skills og har det sjovt i fællesskabet.

I Borbjerg eSsport tilmelder man sig et hold med et specifikt spil. Der udbydes pt. Minecraft, Kun for piger og Outdoor Gaming (se yderligere specifikationer nederst på siden ved tilmeldingen). Hvert hold spiller en gang i ugen af 2 timers varighed. Der holdes et kvarters pause halvvejs, hvor det er muligt at få sig rørt eller få lidt at spise. Sæsonen starter og slutter i forbindelse med Borbjerg LAN, som typisk er i marts og oktober.

Nu med plads til flere

Vi har på det seneste oplevet en kæmpe interesse for Minecraft, hvilket har givet pressede situationer ved tilmelding til holdene. Derfor søgte vi DIF og DGI’s foreningspulje, hvor vi var så heldige at få bevilliget 19.000 kr til indkøb af 3 komplette stationer med de fedeste computere og lækre nye stole. Det betyder, at vi nu kan have op til 13 spillere plus en instruktør ved hver sin gamercomputer.

Netcafé

I skolernes ferier holder eSport som foreningsaktivitet også fri. Der vil dog nogle dage i ferier og weekender blive holdt Netcafé. Det vil fremgå af Borbjerg eSports facebookside, når der er Netcafé. Prisen er 20 kr pr time for én computer, der kan også købet et 20-timers klippekort til 300 kr. Klippekortet er personligt.

Netcafé til fødselsdagen

Computerne kan også lejes i forbindelse med private arrangementer som f.eks. fødselsdage.

Leje af 13 computere i to timer: 300 kr

Leje af 13 computere incl. instruktør i to timer: 500 kr

Leje af 13  computere incl. leje af hallen og et lokale til spisning i to timer: 750 kr

Leje af 13  computere incl. instruktør og incl. leje af hallen og et lokale til spisning i to timer: 950 kr

Borbjerg LAN

Vi afholder LAN 2 gange årligt med 110 pladser hver gang. Deltagerne skal som minimum være startet i 1. klasse. Vi har dog også voksne gamere. Du medbringer egen computer/PlayStation, spil, forlængerledning, netværkskabel og overnatnings-gear. Husk at computeren skal have spillene downloadede inden og have eventuelle opdateringer hentet inden LAN.

Ønsker man at sikre sine børn en  plads til LAN, vil der ca. en uge før tilmeldingen åbner, blive lagt en frivilligliste ud på vores facebookside. Melder man sig som voksenfrivillig, får man reserveret en plads til sit barn/sine børn. Man melder til som alle andre, man er blot sikret en plads. Tilmeldingen foregår nederst på denne side.

NYT KONCEPT – LÆNGERE SPILLETID

LAN d. 23.-24. oktober 2021 starter op med et nyt koncept. Nu spilles der fra lørdag kl 12 til søndag kl 12. Dette betyder, at der er betydelig mere spilletid og mulighed for at afholde turneringerne inden natten falder på. Det betyder også, at de børn, som SKAL sove, der er det forældrenes ansvar, hvilket betyder, at vi opfordrer til, at de yngste sover hjemme og kommer tilbage søndag morgen.

Læs E-sports generelle regler her
NYHED Outdoor Gaming
find kontaktoplysninger her

Vores sponsorer

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling