Tilmelding starter d. 12. september kl 10.00
Borbjerg LAN-Party åbner dørene
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Borbjerg E-sport

Computerspil er også en sport

E-sport står for Elektronisk sport. Her spilles computerspil sammen på hold, hvor der konkurreres mod andre hold. Du går til E-Sport for at forbedre dit spil, træne dine færdigheder, blive dygtige til at samarbejde og her er særligt en god spil-kommunikation med til at forbedre spillernes chancer for at klare sig godt. Det gælder også om at have det sjovt og at føle sig som en del af en godt fællesskab.

I maj 2018 stod et helt nyt E-sports-lokale klart i Kultur- og fritidscentret. Med 11 computere, fede stole og en indbydende stemning tog Borbjerg om omegn godt imod den nye sportsaktivitet.

I Borbjerg foregår E-sport ved at man tilmelder sig et hold med et specifikt spil. Der udbydes Fortnite, CSGO og Minecraft (se yderligere specifikationer nederst på siden ved tilmeldingen). Hvert hold spiller en gang i ugen af 2 timers varighed. Der holdes et kvarters pause halvvejs, hvor det er muligt at få sig rørt eller få lidt at spise. Når man er til E-Sport, er det god stil at drikke vand og spise frugt og brød i pausen.

I 2020 starter vi op med en halv sæson, da vi gerne vil forsøge at følge de andre sportsaktiviteter i Borbjerg. Herefter kører en sæson fra LAN til LAN, som typisk er i marts og oktober.

Netcafé

I skolernes ferier holder E-Sport som foreningsaktivitet også fri. Der vil dog nogle dage i ferier og weekender blive holdt Netcafé. Det vil fremgå af Borbjerg E-Sports facebookside, når der er Netcafé. Prisen er 15 kr pr time for én computer.

Netcafé til fødselsdagen

Computerne kan også lejes i forbindelse med private arrangementer som f.eks. fødselsdage.

Leje af 10 computere i to timer: 300 kr

Leje af 10 computere incl. instruktør i to timer: 500 kr

Leje af 10  computere incl. leje af hallen og et lokale til spisning: 750 kr

Leje af 10  computere incl. instruktør og incl. leje af hallen og et lokale til spisning: 950 kr

LAN-Party er en kæmpe succes

Som et startskud til E-Sport afholdt vi LAN-Party første gang i november 2017 for at kunne fornemme, om der var opbakning til og stemning for at have E-Sport i Borbjerg. Der mødte omkring 60 børn og unge op med computere og godt humør. Der var en hjælpsomhed mellem spillerne ud over det sædvanlige, og der blev dannet venskaber på tværs. Derfor har vi siden afhold LAN 2 gange årligt, hvor fokus har været på at have det hyggeligt, at det er overskueligt og rart at være til LAN i Borbjerg.

I Borbjerg har vi haft særligt fokus på, hvordan vi kunne tilgodese de yngste spillere. Derfor tilbydes man som forælder, at man på dagen kan aftale med en af arrangørerne, at barnet kommer med ind for at sove. Den sovende nattevagt får børnene til at slukke for computeren, så der er ro fra kl 01.00-06.00 i sovesalen. Det er som regel ikke noget problem at få dem til at sove.

Om morgenen uddeles der sponsorgaver ved lodtrækning mellem deltagerne. Cafeén har åben HELE natten så husk penge. OBS! aftensmaden og morgenmad er inkluderet i prisen.

Vi afholder nu LAN 2 gange årligt med 110 pladser hver gang. Deltagerne skal være som minimum være startet i 1. klasse. Vi har dog også voksne gamere. Du medbringer egen computer, spil, forlængerledning, netværkskabel (og evt. rj45-stik, hvis netværkskablet ikke kan sættes direkte i computeren) og overnatnings-gear. Husk at computeren skal have spillene downloadede inden og have eventuelle opdateringer hentet inden LAN.

Næste LAN er d. 20.-21. marts. Tilmeldingen starter søndag d. 29. februar kl 10.00. Ønsker man at sikre sine børn en  plads til LAN, vil der ca. en uge før tilmeldingen åbner, blive lagt en frivilligliste ud på vores facebookside. Melder man sig som voksenfrivillig, får man reserveret en plads til sin barn/sine børn. Man melder til som alle andre, man er blot sikret en plads. Tilmeldingen foregår nederst på denne side.

Læs E-sports generelle regler her
find kontaktoplysninger her

Vores sponsorer

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling