Du er her:///E-sport
E-sport2018-12-06T13:01:24+00:00

E-sport

Computerspil er også en sport

E-sport står for Elektronisk sport. Her spilles computerspil sammen på hold, hvor der konkurreres mod andre hold. Du går til E-Sport for at forbedre dit spil, træne dine færdigheder, blive dygtige til at samarbejde, og det er instruktørens opgave at undervise i netop dette. Det er vigtigt, at en E-Sport-spiller ud over at spille computer har fokus på sund kost og motion for bl.a. at opnå bedre resultater. Derfor vil fokus på det også indgå som en del af undervisningen. Når man er til E-Sport, er det god stil at drikke vand og spise frugt.

I maj 2018 stod et helt nyt E-sports lokale klart i kultur og fritidscentret med 11 computere, og de første hold blev startede op med stor succes. Året er delt op i 2 sæsoner. August – Januar og Januar – Juni.

LAN-Party er en kæmpe succes

Som et startskud til E-Sport afholdt vi LAN-Party i november 2017 for at kunne fornemme, om der var opbakning til og stemning for at have E-Sport i Borbjerg. Der mødte omkring 60 børn og unge op med computere og godt humør. Det var en fantastisk oplevelse, og det har givet grobund for mange gode snakke om E-Sportens mange muligheder, hvilket formål det har, og hvad man kan lære ved at gå til det. Siden da er antallet kun vokset.
Vi afholder 2 LAN partys årligt med 100 pladser hver gang. Deltagerene skal være startet i 1. klasse. Du medbringer egen computer, spil, forlængerledning, netværkskabel (og evt. rj45-stik, hvis netværkskablet ikke kan sættes direkte i computeren) og overantnings-gear.

Cafeén har åben HELE natten så husk penge. OBS! aftensmaden er inkluderet i prisen.

Udlejning af computere

I skolernes ferier holder E-Sport, som foreningsaktivitet også fri. Der vil dog nogle dage i ferier og weekender være mulighed for at leje en computer i lokalet for 30 kr. i 2 timer. Det vil fremgå af facebooksiden, hvis der holdes åbent i lokalet.
Computerne kan også lejes i forbindelse med private arrangementer som f.eks. fødselsdage. Her lejer du 10 computere i 2 timer til i alt 300kr. Kontakt bestyrelsen for at booke.

LAN-Party program

Fredag

  • 16.00-17.00 – Indkvartering, opstilling og tilmelding til konkurrencer
  • 18.00-19.30 – Aftensmad
  • 19.30-09.00 – Der konkurreres i CS GO og LOL

Lørdag

  • 7.00-8.00 – Morgenmad
  • 9.00-10.00 – Oprydning og afslutning
Læs E-sports generelle regler her

Vores sponsorer

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling