Borbjerg eSport

eSport står for Elektronisk sport. Du går til eSport for at forbedre dit spil, træne dine færdigheder, blive dygtige til at samarbejde og her er særligt en god spil-kommunikation med til at forbedre spillernes chancer for at klare sig godt. Det gælder primært om at have det sjovt og at føle sig som en del af en godt fællesskab.

I maj 2018 stod et helt nyt eSports-lokale klart i Borbjerg-Hvam Kultur- og fritidscenter. Vi har i dag 14 computere, fede stole og en indbydende stemning, som ugentligt tager imod ca. 25 børn, der lærer nye skills og har det sjovt i fællesskabet. Vi har også 3 PS5´ere med 6 gamerlænestole, hvor man f.eks. kan dyste i FIFA.

I Borbjerg eSsport tilmelder man sig et hold med et specifikt spil. Der udbydes pt. Minecraft, Fortnite og Combi Gamers (se yderligere specifikationer nederst på siden ved tilmeldingen). Hvert hold spiller en gang i ugen. Der holdes et kvarters pause halvvejs, hvor det er muligt at få sig rørt eller få lidt at spise. Sæsonen starter og slutter i forbindelse med Borbjerg LAN, som typisk er i marts og september.

Netcafé

I skolernes ferier holder eSport som foreningsaktivitet også fri. Der vil dog nogle dage i ferier og weekender blive holdt Netcafé. Det vil fremgå af Borbjerg eSports facebookside, når der er Netcafé. Prisen er 20 kr pr time for én computer, der kan også købet et 20-timers klippekort til 300 kr. Klippekortet er personligt.

Netcafé til fødselsdagen

Netcaféen kan åbnes i forbindelse med private arrangementer som f.eks. fødselsdage. Her er nogle priseksempler:

Leje af 13 computere og 3 PS5 i 2 timer: 320 kr

Leje af 13 computere og 3 PS5 incl. instruktør i to timer: 520 kr

Leje af 13  computere og 3 PS5 incl. leje af hallen eller gymnastiksalen og et lokale til spisning i to timer: 800 kr

Leje af 13  computere incl. instruktør i to timer og incl. leje af hallen eller gymnastiksalen og et lokale til spisning i to timer: 1000 kr

Borbjerg LAN

Vi afholder LAN 2 gange årligt med 110 pladser hver gang. Deltagerne skal som minimum være startet i 1. klasse. Vi har dog også voksne gamere. Du medbringer egen computer/PlayStation, spil, forlængerledning, netværkskabel og overnatnings-gear. Man må genre medbringe gamerstol. Husk at computeren skal have spillene downloadede inden og have eventuelle opdateringer hentet inden LAN.

Ønsker man at sikre sine børn en  plads til LAN, vil der ca. en uge før tilmeldingen åbner, blive lagt en frivilligliste ud på vores facebookside. Melder man sig som voksenfrivillig, får man reserveret en plads til sit barn/sine børn. Man melder til som alle andre, man er blot sikret en plads. Tilmeldingen foregår nederst på denne side.

NÆSTE LAN

Næste LAN er d. 15.-16. april 2023. Der spilles fra lørdag kl 11 til søndag kl 10. Fra 10-11 søndag er der oprydning. Man må medbringe soveudstyr, hvis man vil have mulighed for at tage en lur. De børn, som SKAL sove, tager forældrene selv ansvar for, hvilket betyder, at vi opfordrer til, at de yngste sover hjemme og kommer tilbage søndag morgen. Forældrene er også velkomne til at melde sig som nattevagt, så man har mulighed for at putte og være tilstede, hvis der er brug for det.

Vores sponsorer

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling