HMH Håndbold

Håndbold for alle!

HMH – Håndbold Mejrup Hvam er en sammenslutning af klubberne MGU og Hvam HK. Vi er lokalområdets breddeklub, og vores medlemmer kommer fra blandt andet Skave, Hvam, Borbjerg, Mejrup og Holstebro. De seneste sæsoner er antallet af medlemmer steget og i sidste sæson var vi ca. 450 medlemmer.

Kom og vær med

Vi har hold i langt de fleste ungdomsrækker, og vi har et stort korps af dygtige frivillige ledere, som tager imod de unge talenter. Det er altid sjovest at vinde, men vigtigere er det, at der er plads til alle og at holdene fungerer socialt. I forbindelse med sæsonafslutningen tager mange af vore ungdomshold til afslutningsstævner med overnatning. Også på seniorsiden er det lysten og det sociale sammenhold der driver værket.

Alle der kunne være interesseret i, at være en del af dette sammenhold er velkommen til at kigge forbi i hallen. Der er naturligvis også mulighed for at få masser af motion og gode oplevelser på vores 2. division damer og 3 division herrer, jyllandsserie, serie1 damer, jyllandsserie, serie 2 og 3 herrer.

Vores sponsorer

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling

Periode Pris
3 måneder 500 kr.
6 måneder 900 kr.
12 måneder 1600 kr.
5 år 5000 kr.

Betalingsmetoder

  • Online via hjemmesiden Håndbold Mejrup Hvam

For betaling/tilmelding følg linket herunder.