Yoga

Velkommen til yoga for alle, nybegyndere og erfarne yogier

Alle er velkomne på mine hold, nybegyndere som erfarne i yoga, tidligere deltagere på mine hold som “udenbys”, begge køn og alle aldre.

I min yogaundervisning lægger jeg stor vægt på, at du skal føle dig tryg og udfordret på samme tid. Jeg guider dig hele tiden i stillingerne og viser variationer, så du føler, at du kan være med og få noget ud af sessionen. Jeg går ind for en yogaform, hvor kroppen og vores fysiske evner er i fokus.

En typisk yogatime hos mig består af mange aktive stillinger og slutter af med enkelte afspændende øvelser og savasana. Du kommer til at bevæge dig og bruge kroppen under det meste af timen, både stående, siddende og liggende – i et roligt tempo – samtidigt med at vi har fokus på vejrtrækningen.

Du er velkommen til at medbringe din egen måtte og yoga-redskaber. Det er dog ikke et krav eller en forudsætning for at deltage på timerne, da vi har alt til rådighed.

Jeg vil invitere dig til at komme med et åbent sind og huske dig på, at du ikke skal præstere til yoga – du skal kun gøre yoga.

Start dato: 22.09.2021 (NB: der betales kun for 1/2 år, nyt hold oprettes efter jul)

Pris: 300 kr.

Tid og sted:
Opstart torsdag d. 22.9.2022
Torsdag fra kl. 19.00-20.15 i gymnastiksalen, Borbjerg-Hvam Kultur- og Fritidscenter

Træner: Anne Sofie Fleng Jensen

Tilmelding: Foregår nederst på siden

Priser, tilmelding og betaling

Vores sponsorer