Fitness

BGU Fitness er præcis hvad DU gør det til

Vi tilbyder fitness center med styrke og kredsløbsmaskiner i topkvalitet samt 13 veluddannede instruktører. Mulighed for senior fitness og børne fitness som holdtræning. Hold med Indoor cykling med 10 moderne cykler og 6 utrættelige instruktører. TRX og Crossgym. Her er det gratis at deltage hvis du er medlem af BGU Fitness.

Træningsprogram

Ønsker du at få lavet dit eget træningsprogram, så kontakt en af de mange fitness instruktører. De er behjælpelige med at udarbejde et nyt program der passer netop til dig eller at tilpasse et eksisterende program. Måske du blot har spørgsmål du ønsker svar på, det står de også til hver en tid klar til at svare på.

Gæster i fitness

BGU Fitness medlemmer har mulighed for at tage en gæst med. Pris: 50 kr. pr/dag. Medbring aftalte penge eller mobile Pay til 93686. (Kun gæster)
Vi gør opmærksom på, at medlemmet er ansvarlig for:
– at der betales FØR træning.
– at reglerne i fitness overholdes.
– at gæsten er fyldt 15 år.

Vores sponsorer

Følg os på Facebook

Hold booking

Priser, tilmelding og betaling

Bemærkninger til priser

Ved forlængelse af medlemsskab med et år (gælder ikke månedsmedlemsskabet) falder prisen til 1500 kr. og de efterfølgende år 1400 kr.
Holder du pause i medlemsskabet koster det 50 kr. at genaktive medlemskabet, såfremt du stadig har chippen.

Alle priser er excl. indmeldelsesgebyr på 150 kr.
Priser markeret med * er incl. indmeldelsesgebyr.

Periode Priser
1 måned 350 kr. *
3 måneder 500 kr.
6 måneder 900 kr.
12 måneder 1600 kr.
5 år 5000 kr.

Betalingsmetoder

  • Bankoverførsel til konto 9634 – 0000103454

Husk at påføre navn på indbetalingen. Kort efter modtager du en mail med bekræftelse.

Tilmelding

Klik på knappen “Tilmeld” udfyld skemaet og klik “Tilmeld”. Det er MEGET vigtigt at mail adresse og mobil nr er korrekte, da det er disse, der giver adgang for tilmelding på hold. Øvrig information fra BGU-Fitness vil også blive sendt via mail eller sms.

Efter tilmelding vil du modtage en adgangskode pr. mail eller sms. Den kan du senere ændre ved at logge ind på “Medlemlogin” her på siden.
Her kan du også rette andre informationer i din profil.

Når vi har modtaget og registreret din betaling vil du modtage en mail fra os om, at du er klar til at starte i fitness og indoor cycling.
Medlemsbetingelser underskrives ved første instruktion i fitness.