Gymnastik

Forældre/barn

Leg og bevægelse sammen med dit barn i alderen ca. 0-3 år. Vi leger med små redskaber, vi synger og bevæger os til musik og ikke mindst udfordrer vi børnene på store, sjove redskabsbaner sammen med mor eller far. Hvis din mor eller far ikke har mulighed for at være med, må du meget gerne tage dine bedsteforældre eller en anden voksen med.

Træningstid: Tirsdag kl. 16.00 – 17.00, 2/3 hal

Instruktør: Amanda M. Lauridsen og Anne Holm Traberg

Hjælpere: Simone Kvistgaard og Marie Søndergaard

Tilmelding: Foregår nederst på siden

Startdato: d. 17.9.2019

.

Tumlinge 1

Holdet er for aktive piger og drenge der er blevet for store til forældre/barn gymnastik. Mor og far er meget velkomne til at deltage. Vi vil faktisk opfordre jer til at være med hver gang, men det er ikke noget krav for at barnet kan deltage på holdet. Vi bruger kroppen og bevæger os til god musik. Karen tager guitaren med, og vi synger, laver motoriske sanglege, gymnastik, bruger redskabsbanen og øver os i grundlæggende teknikker, så vi med tiden kan blive dygtige rytme- og springgymnaster.

I år har vi to tumlinge hold. Dette skyldes, at der sidste år var for stor spredning på aldersgruppen. Tumlinge 1 er for de mindste, og dem som er blevet for store til forældre/barn gymnastik, men som stadig gerne vil lege gymnastikken ind, eventuelt sammen med mor eller far. Tumlinge 2 er for de store børn i denne gruppe, det vil sige, det er for de børn, som gerne vil prøve kræfter med gymnastikredskaberne og have større fokus på rytme- og springgymnastikken.

Vi har ikke delt holdene ind efter alder, da alderen ikke er retvisende, for det niveau de er på, og sidste år oplevede vi, at nogle af de større børn kedede sig, så vi forsøger at lave 2 nye hold, som er begge er sjove, spændende og udfordrende for børnene. Man kan sagtens tilmelde sig tumlinge 1 og i løbet af sæsonen skifte til tumlinge 2.

Træningstid: Tirsdag kl. 16.00-17.00 i Gymnastiksalen

Instruktør: Karen Fogh Andersson og Peter Holm Traberg

Hjælpere: Signe Marie Strømgaard og Karen Charlotte Witte-Pedersen

Tilmelding: Foregår nederst på siden

Startdato: d. 17.9.2019

.

Tumlinge 2

Holdet er for aktive piger og drenge der er blevet for store til forældre/barn gymnastik og som ikke behøver mor og far ved sin side. Vi bruger kroppen og bevæger os til god musik. Vi laver gymnastik, leger, bruger redskabsbanen og øver os i grundlæggende springteknikker, så vi med tiden kan blive dygtige rytme- og springgymnaster.

I år har vi to tumlinge hold. Dette skyldes, at der sidste år var for stor spredning på aldersgruppen. Tumlinge 1 er for de mindste, og dem som er blevet for store til forældre/barn gymnastik, men som stadig gerne til tider, vil have mor eller far med. Tumlinge 2 er for de store børn i denne gruppe, det vil sige, det er for de børn, som gerne vil prøve kræfter med gymnastikredskaberne og have større fokus på rytme- og springgymnastikken.

Vi har ikke delt holdene ind efter alder, da alderen ikke er retvisende, for det niveau de er på, og sidste år oplevede vi, at nogle af de større børn kedede sig, så vi forsøger at lave 2 nye hold, som er begge er sjove, spændende og udfordrende for børnene. Man kan sagtens tilmelde sig tumlinge 2 og i løbet af sæsonen skifte til tumlinge 1.

Træningstid: Tirsdag kl. 16.00-17.00 i den første 1/3 af hallen

Instruktør: Kirsten Elkjær og (kommer senere)

Hjælpere: Sofie Akstrup, Olivia Strømgaard og Lærke Bøge

Tilmelding: Foregår nederst på siden

Startdato: d. 17.9.2019

.

Junior 1

Sjov rytme- og springgymnastik for alle piger og drenge (Begynder til let øvet)
Vi får sved på panden, lærer fede rytmer og seje spring. Vi forsøger at få alle de grundlæggende teknikker helt på plads, og få børnene til at udvikle sig så de kan lære at lave rytmiske serier og teknisk korrekte spring.

Vi har valgt ikke at inddele vores to junior hold i forhold til alder, da denne ikke er retvisnende for, hvilket hold de skal gå på. Vores filosofi er, at gymnastik skal være sjovt og udfordrende. Junior 1 er for piger og drenge, som er nybegyndere eller har gået til gymnastik før, men har brug for hjælp til at udføre diverse spring.

Træningstid: Onsdag kl. 16.15 – 18.00 i hallen


Instruktører:
Anders Søndergaard og Christian Bjerrum

Hjælpere: Esther Brødbæk og Nanna Lindholm

Tilmelding: Foregår nederst på siden

Startdato: d. 19.9.2019

.

Junior 2

Sjov rytme- og springgymnastik for alle piger og drenge (let øvet til øvet)

Vi får sved på panden, lærer fede rytmer og seje spring. Vi forsøger at få alle de grundlæggende teknikker helt på plads, og få børnene til at udvikle sig så de kan lære at lave rytmiske serier og teknisk korrekte spring.

Vi har valgt ikke at inddele vores to junior hold i forhold til alder, da denne ikke er retvisnende for, hvilket hold de skal gå på. Vores filosofi er, at gymnastik skal være sjovt og udfordrende. Junior 2 er for piger og drenge, som er let øvet til øvet og som har gået til gymnastik før. Vi øver at gymnasterne skal blive mere og mere fortrolig med bl.a. springgymnastikken og på sigt vil kunne udføre springene uden eller med minimal hjælp.

Træningstid: Mandag kl.17.00 – 19.00 (17.00 – 17.30 i gymnastiksalen og fra 17.30 – 19.00 i hallen)

Instruktører: Nanna Eskelund og Christian Bjerrum

Hjælpere: Phillip Naundrup og Nikolaj Sørensen

Tilmelding: Foregår nederst på siden

Startdato: d. 17.9.2019

.

Forårsgymnastik for de mindste i 2020

I marts og april er der forårsgymnastik for de 1-3 årige (søskende er velkomne, men holdet er på de mindstes præmisser og tilpasset deres niveau).

Vi synger sanglege og tumler på redskabsbane. Vi håber at se en masse friske krudtugler.

Træningstid: Oplyses i februar 2020

Instruktører: Oplyses senere

 

 

Juniorgymnastik i 2020

Sidste år var der flere juniorgymnaster som efterlyste en mulighed for at lave gymnastik i foråret og forsommeren. Vi vil derfor i 2020 forsøge at opstarte et junior gymnastikhold som primært kommer til at foregå udenfor. Vi vil have fokus på rytme og udendørs spring. Dette bliver en anderledes og kanon sjov form for gymnastik med masser af energi og frisk luft.

Træningstid: Oplyses i februar 2020

Instruktører: Oplyses senere

Mandagsholdet M/K – Puls/Flow/Pilates

Kom og få styrket dine muskler og få sved på panden

BGU Gymnastik er glade for at kunne annoncere at Mandagsholdet er tilbage!

Vi træner mandage kl. 17.30 – 18.30 i gymnastiksalen i Borbjerg-Hvam Kultur og Fritidscenter. Der er fokus på at styrke og stabilisere alle muskelgrupper med inspiration fra gymnastik, pilates og yoga (Ingen step i år). Træningen medvirker til glæde og velvære samt smidighed og en god holdning. Alle kan være med uanset alder og erfaring.

Kom og deltag i en gratis prøvetime for at se, om det er noget for dig.

Det er muligt at tilmelde sig nederst på siden.

Træningstid: Mandag kl. 17.30 – 18.30 i gymnastiksalen

Instruktører: Mette Krog

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte gymnastik udvalget.

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling