Gymnastik

Tumlinge

Holdet er for aktive piger og drenge der er blevet for store til forældre/barn gymnastik. Mor og far er meget velkomne til at deltage. Vi vil faktisk opfordre jer til at være med hver gang, men det er ikke noget krav for at barnet kan deltage på holdet. Vi bruger kroppen og bevæger os til god musik. Karen tager guitaren med, og vi synger, laver motoriske sanglege, gymnastik, bruger redskabsbanen og øver os i grundlæggende teknikker, så vi med tiden kan blive dygtige rytme- og springgymnaster.

I år har vi to tumlinge hold. Dette skyldes, at der sidste år var for stor spredning på aldersgruppen. Tumlinge 1 er for de mindste, og dem som er blevet for store til forældre/barn gymnastik, men som stadig gerne vil lege gymnastikken ind, eventuelt sammen med mor eller far. Tumlinge 2 er for de store børn i denne gruppe, det vil sige, det er for de børn, som gerne vil prøve kræfter med gymnastikredskaberne og have større fokus på rytme- og springgymnastikken.

Vi har ikke delt holdene ind efter alder, da alderen ikke er retvisende, for det niveau de er på, og sidste år oplevede vi, at nogle af de større børn kedede sig, så vi forsøger at lave 2 nye hold, som er begge er sjove, spændende og udfordrende for børnene. Man kan sagtens tilmelde sig tumlinge 1 og i løbet af sæsonen skifte til tumlinge 2.

Træningstid: Tirsdage kl. 16.00-17.00 i 1/3 hal

Instruktør: Anne Holm

Hjælpere:

Tilmelding: Foregår nederst på siden

.

find kontaktoplysninger her

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling