Vild med dans

Dans med gang i den

BGU Gymnastik opstarter fra april 2020 to “Vild med dans” hold for begyndere i Sognegården. Over 10 danseaftner (torsdag) vil vi få undervisning i standard og latin danse. Den eneste forudsætning for at deltage er, at du har lysten til at lære at danse.

Det er muligt at tilmelde sig som par eller som enkelt person, hvis du er enkelt person, vil du blive parret med en tilfældig partner.
Der er plads til 10 par (20 personer) på hvert hold, efter først til mølle princippet.

Efter de 10 danseaftner vil vi i samarbejde med Borbjerg Mølle Kro arrangere “Dans på Kroen”, hvor vi først spiser en lækker menu sammen, og efterfølgende er der dans, hvor vi vil vise hinanden, hvad vi har lært. NB: Dette arrangement er frivilligt og er ikke omfattet de 650 kr. (Pris tilgår senere)

Så tag fat i konen, manden, naboen eller en gammel skolekammerat, der er ingen undskyldninger for at komme ud og “svinge træbenet”.

Træningstid: Torsdage 19.00-20.00 og 20.00-21.00

Instruktører:

Tilmelding: Foregår nederst på siden

Startdato: 16.4.2020

BEMÆRK!!!

Kære alle der har tilmeldt sig Vild med Dans i Borbjerg

Som situationen er nu, er det desvære ikke muligt at afholde vores dansetimer. Jeg har dog indgået aftaler med underviserne om, at vi udsætter undervisningen til efteråret (torsdage fra 19-20 og 20-21), den endelige dato komme senere.

Du/I har derfor to valgmuligheder:

1) Afskrive jeres tilmelding og få tilbagebetalt jeres kontingent, eller

2) Overføre jeres medlemskab til efteråret og dermed være sikker på, at du/I beholder jeres plads.

I skal sende jeres ønske til: Bjerrum.christian@gmail.com hurtigst mulig. Hvis I ønsker valgmulighed 1 vil pengene blive overført i løbet af et par dage.

Venlig hilsen

BGU Bestyrelsen, Gymnastik

find kontaktoplysninger her

Følg os på Facebook

Priser, tilmelding og betaling