Forårs Yoga

Opbyg smidighed, styrke og ro i kroppen med Ashtanga Yoga

Hvad er Ashtanga Yoga?

Ashtanga Yoga er den mest dynamiske af de oprindelige yogaformer, der findes. Udover garanti for sved på panden og synlige resultater på kort tid i smidighed og styrke, virker den også afstressende og giver en lethed og ro i kroppen.

Ashtanga Yoga er en fastlagt serie af stillinger, som kører i et fast flow og i kombination af åndedræt og bevægelse. Derudover anvendes teknikker med kropslåse (bandhas) og fokuspunkter (dristi), som er med til at aktivere centralnervesystemet i stillingerne og giver en udrensende energi indefra.

Hvem kan komme på holdet?

Alle kan dyrke Ashtanga Yoga – mænd og kvinder, unge og ældre. Holdet her er for dig, som er helt nybegynder eller kun har prøvet Ashtanga yoga få gange. Vi vil især de første gange bruge en del tid på at introducere grundprincipperne i vejrtrækingen og solhilsnerne. Efterhånden som du bliver tryg i stillingerne og får opbygget gode vaner vil vi bygge flere og flere stillinger på efter den originale Ashtanga-serie.

Da det er den samme serie fra gang til gang, skal du ikke være bekymret for at gå glip af noget, hvis du er nødt til at springe 1 uge eller 2 over – fraset muligheden for at udøve din egen yogapraksis. Du vil dog hurtigt mærke resultater i krop og sind, som vil give dig lyst til at komme hver evig eneste uge.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider

Tid: Onsdage kl. 19.30-20.45 i Gymnastiksalen

Periode: 1. april – 30. juni

Niveau: Begynder og letøvede

Instruktør: Anne Sofie Fleng Jensen

Pris: 600 kr. for en sæson, 350 for et 10-turs kort

(Gratis prøvetime torsdag i uge 38 og 39)

Ifør dig løst behageligt tøj. Vi har yogamåtter men medbring evt. vanddunk og tæppe til afslapningsøvelsen, hvis du let bliver kold.

Vores sponsorer

Priser, tilmelding og betaling

Periode Pris
1  sæson á 22 gange 600 kr.

Betalingsmetoder

  • Conventus, tryk på “TILMELD DIG HER” knappen
  • MobilePay 72275

Husk at påføre navn på indbetalingen.