Du er her:Forside/Borbjerg-Hvam, News/Fastelavn

Fastelavn

Af |2019-03-03T13:49:00+01:003 marts 2019|

Igen i år mødte mange op til årets fastelavnsfest i Borbjerg-Hvam Kultur og Fritidscenter.

Til trods for at fastelavnsfesten lå sammen med forårsopvisningen i Holstebro. Så mødte der 80 glade børn og deres forældre og enkelte bedsteforældre op i Borbjerg-Hvam Kultur og Fritidscenter søndag den 3. marts.

Udklædningerne var meget fantasifulde, og der var rigtig mange forskellige udklædninger i år. Foruden prinsesser, tigere og Ninjaer, så deltog bla.  En Legoklods, Harry Potter, en rytter til hest, en flyttekasse, en kanin der blev trukket op af hatten, stærke mænd, superhelte og Holger hvis man da ellers kunne finde ham. Der var mange andre flotte festdeltagere, men det vil føre for vidt at nævne dem alle sammen her.

Der var 4 fastelavnstønder, så gæsterne blev delt ind efter alder og blev stillet op på rækker. Børnene var utroligt gode til at passe på hinanden.

Så var det tid til en slikpose og saftevand, mens de voksne kunne købe kaffe og kage. Folk blev hængende og hyggede sig i Center-cafeen, mens børnene kunne krudte af i hallen. De sidste gæster gik glade hjem kl. 12.00. Borbjerg-Hvam Borgerforening og Borbjerg-Hvam Kultur og fritidscenter siger tak for et flot fremmøde og tak for en god fastelavnsfest.

 

Vigtig information

Vi står sammen, hver for sig.

Derfor er alle arrangementer midlertidigt aflyst og både Centret og Køkkenet er lukket helt ned, indtil der meldes noget andet ud fra regeringen side af.

Ved spørgsmål kontakt centerleder Søren Andreassen på 20776300.

Seneste nyt fra Borbjerg-Hvam