Du er her:Hjem/Vores landsby/Institutioner
Institutioner2019-01-10T16:14:40+01:00

Tryghed og muligheder

Vores børn skal have de bedste muligheder

Vi har et rigt børneliv i alle aldre her i Borbjerg-Hvam og dét kræver gode institutions tilbud!

Dagpleje

Med naturen i baghaven, er udeliv en hel naturlig del af hverdagen for de lokale dagplejere. Skolens og børnehavens faciliteter benyttes til diverse motoriske udfoldelser og én gang ugentlig mødes alle til legestue i Kultur- og Fritidscentret. I løbet af året arrangeres heldagslegestuer, bedsteforældredag og dagplejens dag. Du kan læse mere om de forskellige dagplejer i området på Dagplejen Holstebro’s hjemmeside ved at følge nedenstående link.

Børnehave

Mælkebøtten, Tusindfryd og Kornblomsten rummer 40 børn fra 3-6 år i den lokale børnehave, der er bygget sammen med skolen. Her er plads til leg, forundring og fællesskab når kreativitet og motorisk udfoldelse kombineres med natur og udeliv. Læs mere om Borbjerg Børnehave på Holstebro Kommunes hjemmeside ved at følge nedenstående link.

Skole

Skolen der kan .… det hele ….
Med et elevantal på ca. 150 elever fordelt på 8 årgange, højt engageret lærere, er der i den grad tid og plads til den enkelte elev. Værdier som fællesskab og at rumme det hele menneske er i højsæde på Borbjerg skole. Læs mere om skolen på Holstebro Kommunes hjemmeside ved at følge nedenstående link.

Go to Top