Du er her:Hjem/Vores landsby/Borbjerg Kirke
Borbjerg Kirke2019-01-10T16:14:40+01:00

Borbjerg Kirke

Kirken der pryder bymidten

Borbjerg Kirke er en smuk kirke fra omkring 1150 og en af Danmarks store landsbykirker med omkring 425 faste siddepladser. Kirkedøren er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 til 16.00. Adgangen kan begrænses af kirkelige handlinger o.l.

Kirken for hele familien

Kirken i Borbjerg er på alle måder en kirke for hele familien. Den vellidte sognepræst Asger Petersen afholder gudstjenester i både Borbjerg og Hodsager kirke. Og arrangerer på en dejlig og nytænkende måde også familiegudstjenester, der er sammensat for at fange opmærksomheden hos børn, unge og voksne. Der kan findes yderligere information på kirkens egen hjemmeside.
Besøg kirkens egen hjemmeside ved at følge nedenstående link.

Konfirmand og minikonfirmand

I samarbejde med Borbjerg Skole tilbyder Asger Petersen forløbet “minikonfirmand”, i den nybyggede konfirmandstue, til alle børn i 3. klasse. Formålet er at gøre børnene fortrolige med kirken, gudstjenesterne og traditionerne gennem leg, hygge, sang og fortællinger.
Alle sognets piger har desuden mulighed for at være med i kirkekoret fra 3. klasse. Dejligt samvær hvor der øves én gang ugentligt med organisten Dagmar Bjerregård. Ca. én gang i måneden synger koret til gudstjenesten derudover synges til den store julegudstjenesten samt musikgudstjenesten Palmesøndag.
I 7. klasse tilbydes et konfirmand forløb med Asger Petersen. På dette alderstrin er de unge klar til et andet niveau end i 3. klasse, men alt foregår stadig på en spændende måde, hvor de unge blandt andet skal lave deres egen video. Konfirmationen i Borbjerg Kirke falder hvert år på St. Bededag.

Go to Top