Du er her:Hjem/Borbjerg-Hvam, News/Fastelavn

Fastelavn

By |2018-12-06T14:50:45+01:0011 februar 2018|

SÅ FANDT VI ÅREST KATTEKONGE OG DRONING VED FASTELAVNSFEST I BORBJERG

Til trods for at fastelavsfesten lå i starten af vinterferien, og der var andre konkurrerende arrangementer i form af filmfremvisning på biblioteket og andre arrangementer , så mødte der 60 glade børn og deres forældre og enkelte bedsteforældre op i Borbjerg-Hvam Kultur og Fritidscenter søndag den 11. Februar.

Udklædningerne var meget fantasifulde, og der var rigtig mange forskellige udklædninger i år. Foruden prinsesser, hekse, tigere og ninjaer, så deltog bla. Politiet, Harry Potter, Elsa, mariehøne, fe, påfugl, legomand, skruetrækker, pirater og Mike Wazowski. Der var mange andre flotte festdeltagere, men det vil føre for vidt at nævne dem alle sammen her.

Der var 4 fastelavnstønder, så gæsterne blev delt ind efter alder og blev stillet op på rækker. Børnene var utroligt gode til at passe på hinanden.

I aldersgruppen (0-3 år) blev Ida kattekonge og Theodor kattedronning.

I aldersgruppen (3-6 år) blev Maja kattekonge og Liam kattedronning.

I skolealderen blev Kattekongerne Freja og Magnus, mens Sander og Kristian blev kattedronninger.

Så var det tid til en slikpose og saftevand, mens de voksne kunne købe kaffe og fastelavnsboller. Folk blev hængende og hyggede sig i Center-cafeen, mens børnene kunne brande krudte af i hallen. De sidste gæster gik glade hjem kl. 12.00. Borbjerg-Hvam Borgerforening siger tak for et flot fremmøde og tak for en god fastelavnsfest.

Del gerne med dine venner!

Go to Top