Du er her:Hjem/Borbjerg-Hvam, News/Jul i Borbjerg-Hvam

Jul i Borbjerg-Hvam

By |2019-11-24T21:14:00+01:0024 november 2019|

 

Søndag den 24. november tog 110 børn deres forældre og bedsteforældre under armen for, at samles til den årlige julemands vækning.

Endnu engang skulle børn og voksne følge de små lysende lanterner rundt om Møllesøen for at ende på Borbjerg Mølle Kro. Julemanden var ikke umiddelbart at finde, men de små søde nissepiger, der delte julesmåkager ud, fik ventetiden til at syntes kortere. Mens de voksne kunne varme sig med en kop varm kakao eller gløgg, satte spændte børn sig og fik fortalt en dejlig julehistorie.

 

 Historien var kun lige afsluttet, da der hørtes hestehove i gårdspladen …. Kunne det mon være …. ??? Ja det var rigtig nok …. JULEMANDEN!! Knapt nåede hestevognen i hold, før børnene ivrigt kravlede ind i vognen og vækkede den sovende julemand. Op kom han og heldigvis en smule forberedt. Sækkene var nemlig fyldt til randen med slikposer og han lod sig gerne fotografere med de glade børn på skødet. 

 

Kort efter blev mere end 100 fakler på effektiv vis tændt og fakkeloptoget gik mod kirken anført af den flot pyntede hestevogn. I degnehaven havde Joan Daasbjerg taget over for Asger hvor julen blev sunget ind og det store juletræ tændt. 

 

De mere eller mindre trætte børn og voksne kunne nu sætte sig til bordet og veltilpasse fylde maverne med risengrød eller asparges suppe. Vi siger TAK for en fantastisk eftermiddag og en flot opbakning. Vi ses til næste år.

 

Glade julehilsner fra juleudvalget
Anita Hopper, Susanne Lindholm, Manja Vestergaard

 

En stor tak til
Jakob Strømgård for levering af juletræer rundt i byerne
Borbjerg Mølle Kro for lokaler
Centeret for lokaler til spisning
Anders Rasmussen for sponsorering af fakler
Borbjerg Sparekasse for sanghæfter
Johannes Ellesen og co. for fremstilling af de flotte rensdyr
Alle der tilbyder strøm til de store julekugler

 

Del gerne med dine venner!

Go to Top