Du er her:Hjem/FÆLLESSKABSSTAFETTEN
Indlæser Begivenheder

Fællesskabsstafetten kommer forbi dig….
Vi har et hav af fantastiske fællesskaber i Holstebro
Kommune, og i dagene i og omkring uge 39 binder vi
dem sammen i vores nye Fællesskabsstafet. Vi starter
d. 24. sep. Og afslutter stafetten dem 4. oktober.
Fællesskabsstafetten kommer også forbi i dit lokalområde.
Tirsdag den 28. sep. er stafetten i Borbjerg Hvam. Vi modtager stafetten fra Sevel og aflevere den videre til Tvis. Stafetten bliver hentet ved hjælp af nogle aktive seniors, som ved hjælp af el cykler, cykler Sevel i møde. Her får vi overleveret stafetten. Overlevering af stafetten til Tvis, bliver med hjælp af vores lokale cykelhold og nogle lokale som kører på motorcykel, mod Tvis. Vi vil gerne bruge dagen, til at vise en masse fra vores aktive foreningsliv og område. Stafetten vil være i området hele dagen, hvor vi involvere dagplejerne, børnehaven og skolen. Arrangementet sluttes af med en kæmpe ”kom sammen” i/og omkring halområdet fra 15-17. Her er alle inviteret.
Der vil der være fremvisning af foreninger, vi har i området, og der vil være kaffe/the/saftevand og kage sponsoreret af Borbjerg Sparekasse. Borgerforeningen vil også have en stand denne dag, hvor vi afsløre drømme og projekter for området i fremtiden.
Så sæt kryds i kalenderen og mød os i/og omkring hallen tirsdag den 28. sep. Selve programmet vil komme på vores Facebookside midt i september.
Følg Fællesstafetten på Facebook:
https://www.facebook.com/Borbjerg-Hvam-Borgerforening-151663688315544
facebook.com/kulturogfrivillighuset

Del gerne med dine venner!

Go to Top