Du er her:Hjem/Borbjerg-hvam, Borbjerg-Hvam Events/Foredrag med Pelle Hvenegaard
Indlæser Begivenheder

 

Vi er stolte over, at vi i samarbejde med Borbjerg Sparekasse kan præsentere foredrag med Pelle Hvenegaard tirsdag d. 12. marts. kl. 19.00 i Borbjerg-Hvam kultur og fritidscenter. Pelle har allerede afholdt sit foredrag i flere byer, hvor billetterne på kort tid har været totalt udsolgte.

 

I 2016 blev Pelle Hvenegaard efter seks års kamp med fertilitetsbehandlinger endelig far til adoptivdatteren Zoe Ukhona. I et nyt, ærligt og rørende foredrag, der tager afsæt i bogen ’Kære Zoe Ukhona’, fortæller Pelle for første gang om hele forløbet, om hvor lykken kan ligge, og hvordan man kan prioritere i livet.

 

Pelle Hvenegaard blev allerede i en alder af 12-år verdensberømt for sin rolle som Pelle i filmen ’Pelle Erobreren’ og har siden da været på opdagelses- og oplevelsesrejse i livet. Han har blandt andet uddannet sig til journalist, og de seneste 15 år har han lavet TV. Han har blandt andet været vært i TV2’s datingprogram ’Dagens Mand’, men han har også været på den anden side af kameraet, hvor han blandt andet står bag programmerne ’Syv Sure Mænd’, ’Klipfiskerne’ og ’Ung med de gamle’.

 

Billetter købes ved at overføre penge på MobilePay til 19985.

Så nævner man bare sit navn i døren.

De kan også købes i Centret.        

 

Pris er kun 150 kr. og efter 1/3 koster billetterne 175 kr.                                                                                              Vi ses til et fantastisk foredrag i Borbjerg-Hvam kultur og fritidscenter.

 

Del gerne med dine venner!

Go to Top