Du er her:Hjem/HALBAL for Borbjerg-Hvam og omegn
Indlæser Begivenheder

 

Så er det nu, det sker – vi inviterer til kæmpe halbal for alle i og omkring Borbjerg-Hvam. Festen holdes lørdag den 30.september fra 18-01 og dørene åbnes kl. 17.30

Ta´fat i naboer, venner, tips-og kortklub, fodboldholdet, cykelklubben, mødregruppen eller kom bare selv og vær med til et brag af en fest i hallen.

Vi serverer helstegt pattegris med masser af lækkert tilbehør – bl.a. sprøde kartofler, stort salatbar og hjemmebagt brød – samt et flot dessertbord.

Vi har hyret BASIC3 danseband, der kommer og spiller under middagen og senere fylder dansegulvet op. De har flere gange optrådt til diverse arrangementer ved store firmaer og i musikteatret og de spiller musik, der rammer alle aldre😊

PRIS for alt dette – kun 300 kroner. Drikkevarer købes til fornuftige priser.

ALT OVERSKUDDET går til den kommende udvidelse, så lad os sammen lave en kanon fest i centret.

TILMELDING til festen foregår til Line Grimstrup Brødbæk på enten sms 53309757 eller mail line_kristensen10@hotmail.com senest 15. september. HUSK også her at skrive, hvis I ønsker bordreservering og antal personer. Betaling foregår til centret i løbet af september måned, det kommer der nærmere info om.

I kan evt. søge facebookgruppen Borbjerg-Hvam og omegn – halbal. Her vil der komme informationer og man kan se, hvem der deltager mm.

 

FESTLIGE HILSNER FRA HALBAL-UDVALGET

Line Grimstrup, Maria Kamstrup, Dorthe Christensen og Susanne Linde

Del gerne med dine venner!

Go to Top