Du er her:Hjem/Borbjerg-hvam/Informationsmøde om separatkloakering af Hvem Mejeriby
Indlæser Begivenheder

Kom og bliv klogere på, hvad separatkloakering af Hvem Mejeriby betyder for dig og din by. Vi inviterer til informationsmøde for borgere i Hvam Mejeriby torsdag d. 29. august 2019 kl. 16:30.
Mødet afholdes ved Gadekæret, hvor vi opstiller telte, og byder på pølser og drikkevarer. Her har du mulighed for at høre om baggrunden for projektet, få et overblik over det samlede projekt, og forstå hvad separatkloakeringen betyder for dig som grundejer. Vi fortæller også om de løsninger, der gør de offentlige arealer grønnere. Du får samtidig mulighed for at søge råd og vejledning om tiltag på egen grund herunder eventuel regnvandshåndtering på egen grund.
På mødet vil der være repræsentanter for Vestforsyning A/S, Holstebro Kommune, entreprenør Kaj Bech A/S og rådgiver EnviDan A/S.
Pølsevognen åbner kl. 16.30 og kl. 17:00 starter vi den fælles information om projektet, hvorefter der er mulighed for at stille spørgsmål.
Der vil på mødet desuden være mulighed for at aftale et efterfølgende møde med entreprenøren, for at få individuel råd og vejledning om den fremtidige regnvandshåndtering på den enkelte matrikel.

Del gerne med dine venner!

Go to Top