Du er her:Hjem/Mit livs vigtigste opskrift, foredrag med Claus Holm
Indlæser Begivenheder

Tirsdag den 2. november gæster TV-kokken Claus Holm Borbjerg – Hvam Kultur- og Fritidscenter. Det er kl. 19 og billetter kan enten købes på billet.dk (søg på Claus Holm) eller direkte ved centerleder i hallen. I kan også ringe til mig på 20776300 og der kan gives mulighed for mobilepay. Billetpris indtil 1. oktober er 150 kroner. Herefter stiger de til 190 kroner.
I samarbejde med Borbjerg Sparekasse kan vi nu præsentere jer for et foredrag af de helt store, når den elskelige og passionerede TV-kok fra Go’ morgen Danmark og Go´ Appetit Claus Holm kommer til Borbjerg-Hvam Kultur- og Fritidscenter. Titlen på foredraget er:
Mit livs vigtigste opskrift.
I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på. Sådan skulle det ikke være. Det blev starten til et vægttab på 25 kilo og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste. Skubbet til at komme i gang fik han ved at medvirke i TV2-programmet Fem Fede Kokke.
I dette meget personlige foredrag åbner Claus Holm op for en mere sårbar side af sig selv end offentligheden ser. Han sætter ord på tabuer omkring mænd og overvægt, selvværd, sex og samliv i en kombination af ærlighed, sårbarhed og selvfølgelig den humor og ligefremhed, vi kender Claus Holm for.
Glæd jer til at oplev en hudløs ærlig og underholdende Claus Holm, der giver sit livs vigtigste opskrift, nemlig fortællingen om sit liv og som han selv siger: Du skal have hjertet med, ellers hjælper maden ikke.

Del gerne med dine venner!

Go to Top