Du er her:Hjem/Borbjerg-Hvam, News/Mange mødte op til årets fastelavnsfest i Borbjerg-Hvam Kultur og Fritidscenter.

Mange mødte op til årets fastelavnsfest i Borbjerg-Hvam Kultur og Fritidscenter.

By |2018-12-04T20:26:11+01:0026 februar 2017|

 

Til trods for at fastelavnsfesten lå dagen efter posefesten. Så mødte der 80 glade børn og deres forældre og enkelte bedsteforældre op i Borbjerg-Hvam Kultur og Fritidscenter søndag den 26. februar.

Udklædningerne var meget fantasifulde, og der var rigtig mange forskellige udklædninger i år. Foruden prinsesser, tigere og Ninjaer, så deltog bla. Hulk, Rosa fra rouladegade, Olaf, Elsa, en brud, firelinger, en sky, en professor, spider-man en mus, flagermus, klov og selvfølgelig gulddreng. Der var mange andre flotte festdeltagere, men det vil føre for vidt at nævne dem alle sammen her.
Der var 4 fastelavnstønder, så gæsterne blev delt ind efter alder og blev stillet op på rækker. Børnene var utroligt gode til at passe på hinanden.
Så var det tid til en slikpose og saftevand, mens de voksne kunne købe kaffe og fastelavnsboller. Folk blev hængende og hyggede sig i Center-cafeen, mens børnene kunne krudte af i hallen. De sidste gæster gik glade hjem kl. 13.00. Borbjerg-Hvam Borgerforening siger tak for et flot fremmøde og tak for en god fastelavnsfest.

Del gerne med dine venner!

Go to Top